Examentrainingen Wiskunde B | Examentraining Noord

Wiskunde B Examentrainingen

Examentraining Wiskunde B

Niveau: VWO

Mijn naam is Wout Imkamp. Nadat ik mijn Gymnasium diploma heb behaald met een 9 voor wiskunde B, heb ik mijn enthousiasme voor wiskunde voortgezet door econometrie te gaan studeren. Inmiddels ben ik derdejaars econometriestudent aan de Rijksuniversiteit Groningen en met veel plezier werkzaam als hoofddocent wiskunde B bij Studiecentrum Haren. Tijdens het geven van bijlessen merkte ik, dat wanneer leerlingen moeite hebben met wiskunde, ze al snel hun hoop verliezen. Ik maak er dan mijn persoonlijke uitdaging van om ervoor te zorgen dat ze goed voorbereid en zelfverzekerd het examen ingaan. Deze omslag bij de leerlingen heb ik de afgelopen twee jaar als examentrainer vaak meegemaakt en ik vond het prachtig om te zien. Daarom stop ik niet voordat de stof is begrepen. 

Tijdens deze cursus zullen alle examenonderwerpen uitvoerig om de beurt behandeld worden. De eerste dag gaan we aan de slag met de algemene vaardigheden, goniometrie, exponenten en logaritmen. De tweede dag komen de onderwerpen differentiëren, integreren en meetkunde aan bod. Bij ieder onderwerp heb ik een ruime hoeveelheid aan oud examenvragen verzameld zodat de leerlingen zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden. De laatste dag is er tijd voor herhaling en zullen oude examens gemaakt worden om de verschillende onderwerpen ook door elkaar heen te oefenen. In de middag vindt er een individuele evaluatie plaats zodat de leerling nog wordt gewezen op punten waar hij nog extra aandacht moet besteden.

De leerlingen zullen drie dagen lang, zeven uur per dag met niks anders dan wiskunde B bezig zijn. Dit is pittig maar hierdoor is deze cursus van 21 uur is de ideale voorbereiding op het centraal examen waarin iedere leerling de aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft. 


Trainingen

Geen trainingen gevonden...


Jouw boeking

Let op! Je kan je voor meerdere cursussen tegelijkertijd aanmelden maar het is daarna niet mogelijk om weer op hetzelfde mailadress een nieuwe boeking te plaatsen.

  Vak Niveau Datum Prijs
Bekijk trainingen
      Totaal €0,-