Examentrainingen Wiskunde A | Examentraining Noord

Wiskunde A Examentrainingen

Examentraining Wiskunde A

Niveau: VWO

Mijn naam is Martijn van de Lande, 25 jaar. Over een aantal weken sluit ik mijn studie geneeskunde af en mag ik als arts aan de slag en begint het avontuur van ‘specialiseren’.

Nadat ik geslaagd was voor het VWO ben ik, naast mijn studie geneeskunde, als hoofddocent wiskunde A aan de slag gegaan op het studiecentrum. Inmiddels werk ik daar alweer 7 jaar met veel plezier. Daarnaast heb ik ook altijd examentraining gegeven. Ik vind het leuk om te zien hoe mensen groeien tijdens de driedaagse training, te zien hoe het kwartje valt zodat ze het overzicht krijgen en daarnaast te zien met hoeveel vertrouwen ze na 3 dagen het pand verlaten. Het is leuk om daaraan bij te kunnen dragen.

Tijdens de driedaagse cursus worden alle examenonderwerpen (Basis Vaardigheden, Algebra, Differentiëren, Redeneren, Lineair, Exponentieel, Sinus, Rijen, Telproblemen) uitvoerig besproken, er wordt geoefend door middel van opdrachten en we sluiten af met het maken van een examen. Ik vind het belangrijk veel persoonlijke aandacht te geven aan iedere student en in te spelen op individuele leerpunten, mijn ervaring is dat hier voldoende tijd voor is. Ook in de periode na de cursus is er mogelijkheid om vragen te stellen per mail/Skype/whatsapp.

Ik kijk uit naar de examentraining! Mocht je nog twijfelen, ik je de examentraining van harte aanbevelen. Je werkt drie dagen non-stop aan één vak met medestudenten in een motiverende omgeving met de mogelijkheid al je vragen te bespreken. Mijn ervaring is dat de dagen voorbij vliegen en je echt optimaal voorbereid je examens ingaat.

Ik hoop je te zien!

Martijn van de Lande 

Trainingen

Geen trainingen gevonden...


Jouw boeking

Let op! Je kan je voor meerdere cursussen tegelijkertijd aanmelden maar het is daarna niet mogelijk om weer op hetzelfde mailadress een nieuwe boeking te plaatsen.

  Vak Niveau Datum Prijs
Bekijk trainingen
      Totaal €0,-