Examentrainingen Natuurkunde | Examentraining Noord

Natuurkunde Examentrainingen

Examentraining Natuurkunde

Niveau: VWO

Beste examenkandidaat,

Mijn naam is Omar el Tambouli. Ik ben een 23 jaar oud en studeer aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na afgelopen jaar mijn bachelor behaald te hebben , ben ik dit jaar aan mijn Masteropleiding begonnen.

Ik heb VWO met vakkenpakket NT/NG in 6 jaar cum laude afgerond. Op de middelbare school had ik al een grote interesse in de bèta vakken, waar ik ook in uitblonk. Ik vond de vakken natuurkunde en wiskunde B altijd erg leuk, maar merkte dat ik de uitdaging in deze vakken miste. Beide vakken heb ik uiteindelijk met een 9.5 afgerond, en ik hielp regelmatig mijn jaargenoten met de lastige onderdelen. Nu vind ik de uitdaging wel in de studie die ik doe, maar ook zeker in mijn werk.

Ik werk nu ruim 2 jaar bij een studiecentrum, waar ik leerlingen in de bovenbouw van HAVO en VWO in de vakken natuurkunde en wiskunde b help met huiswerk en voorbereidingen voor proefwerken. Daarnaast heb ik de afgelopen 2 jaar examentrainingen gegeven in natuurkunde. Deze ervaring zorgt ervoor dat ik nog steeds goed in de stof voor dit vak zit, ondanks het feit dat de examenstof elk jaar verandert. Ook heb ik de nodige vaardigheden opgedaan in het bijles geven. Dankzij de vakken die ik in mijn studie heb gehad, beschik ik over een verdiepende kennis van de onderwerpen die in het eindexamen aan bod komen en kan ik deze duidelijk en op verschillende manieren uitleggen.

In deze examentraining wordt de kandidaat in 3 dagen klaargestoomd voor het centraal examen. Ik heb de volledige examenstof opgedeeld in 8 thema’s die in de eerste 2 dagen behandeld worden. Ik zal elk thema beginnen met een classicale uitleg waarin ik de stof van dat thema samenvat en alle kennis en vaardigheden behandel die nodig zijn om de desbetreffende examenopgaven te maken. Vervolgens zullen de leerlingen aan de slag gaan met opgaven over dit thema die ik zelf uit oude eindexamens heb geselecteerd, die ik daarna op het bord zal uitwerken. Hierdoor weten de leerlingen precies wat ze kunnen verwachten op het daadwerkelijke eindexamen. Voor de laatste dag heb ik opgaven uitgezocht waarin alle onderwerpen aan bod komen, en is er kans om ons nog eens te verdiepen in de thema’s die de leerlingen nog lastig vinden.

Voorgaande jaren waren de leerlingen en ikzelf uitermate tevreden over het verloop van de trainingen. Ik hoop dit jaar weer zo veel mogelijk leerlingen te helpen met het halen van hun eindexamen.


Trainingen

Geen trainingen gevonden...


Jouw boeking

Let op! Je kan je voor meerdere cursussen tegelijkertijd aanmelden maar het is daarna niet mogelijk om weer op hetzelfde mailadress een nieuwe boeking te plaatsen.

  Vak Niveau Datum Prijs
Bekijk trainingen
      Totaal €0,-