Examentrainingen Geschiedenis | Examentraining Noord

Geschiedenis Examentrainingen

Examentraining Geschiedenis

Niveau: VWO

Ik ben Vincent Van Elburg en ben de hoofddocent geschiedenis HAVO en VWO voor Examentraining Noord. Ik ben cum laude in de vakken Duits en Geschiedenis aan de RUG afgestudeerd, beschik momenteel over meerdere lesbevoegdheden en ben al jaren werkzaam als docent geschiedenis in het MBO en VO. Ik doe recht aan verschillende leerbehoeften in een groep en ben in staat om vragen van cursisten effectief te beantwoorden. Of het nou om feiten, verbanden, spotprenten of historische vaardigheden gaat: alles komt in onze cursus geschiedenis aan bod. Ook na de cursus is het mogelijk contact met mij op te nemen en eventuele vragen te stellen. Jij staat centraal!

In 3 dagen behandel ik de hele examenstof. Ik zal veel doceren en geef veel aantekeningen. Dat wordt dus veel schrijven! Elk blok begint met een uitleg van mijn kant waarna jullie met door mij gemaakt materiaal aan het werk gaan. Na verloop van tijd bespreek ik deze opdrachten en geef uitleg. Na 3 dagen merk je dat het kwartje gaat vallen en zie je alles in een breder perspectief. 

Uit reacties van leerlingen blijkt dat deze 3 dagen voor hen zeer effectief zijn geweest en dat ze thuis alleen nog maar het oefenmateriaal goed moeten doornemen.

Trainingen

Geen trainingen gevonden...


Jouw boeking

Let op! Je kan je voor meerdere cursussen tegelijkertijd aanmelden maar het is daarna niet mogelijk om weer op hetzelfde mailadress een nieuwe boeking te plaatsen.

  Vak Niveau Datum Prijs
Bekijk trainingen
      Totaal €0,-