Examentrainingen Economie | Examentraining Noord

Economie Examentrainingen

Examentraining Economie

Niveau: VWO

Ik ben Thierry Volker. Het is inmiddels bijna vier jaar geleden dat ik het gymnasium heb afgerond, met economie als mijn favoriete vak. Tegenwoordig ben ik vierdejaars student econometrie en filosofie. Na een aantal jaar één-op-één bijles te hebben gegeven, help ik nu leerlingen op het Studiecentrum Haren met wiskunde en economie. Het mooiste aspect van dit werk vind ik het moment dat een leerling ineens het licht ziet en uit zichzelf stappen gaat maken. Jammer genoeg worden leerlingen vaak tegengehouden door begrijpelijke frustraties. Geloof in een goede afloop is heel belangrijk, dus dat probeer ik met elke uitleg te versterken.

Met deze driedaagse examentraining begint iedereen weer met een schone lei. We leren de theorie beheersen, om vervolgens die theorie te verbinden met het soort vragen dat op het examen terugkomt. Daarnaast gaan we bezig met hoe je het beste je antwoord kan opschrijven zodat nergens onnodig punten worden verloren. Verder ga ik met elke leerling apart bekijken hoe hij/zij tijdens deze cursus, maar ook daarna, nog kan verbeteren.

Op deze manier is iedereen zo goed mogelijk voorbereid om zijn/haar maximale cijfer te halen.

De focus van de eerste twee dagen ligt op de theorie. Dit is de basis van een goed examen maken en daarom nemen we alles uitvoerig door. Na elk domein maken de leerlingen een aantal oude examenvragen, die we vervolgens samen bespreken om de essentie van de onderwerpen te begrijpen. De laatste dag staat in het teken van de puntjes op de i zetten. Een goed examen maken is een kunst, helemaal met economie. Op deze dag leer ik de leerlingen alle tips en tricks die algemeen bekend zijn, maar ook vooral mijn eigen speerpunten die ik door ervaring heb opgedaan.

In deze drie dagen leg ik de lat hoog voor alle leerlingen, zodat ze aan het eind klaargestoomd zijn voor het examen economie. Iedereen kan het examen economie halen, daar ben ik van overtuigd! Het doel van deze examentraining is dat iedereen die deelneemt na de cursus geen vraag meer overheeft, op alle vlakken goed voorbereid is en met zelfvertrouwen het examen ingaat. 


Trainingen

Geen trainingen gevonden...


Jouw boeking

Let op! Je kan je voor meerdere cursussen tegelijkertijd aanmelden maar het is daarna niet mogelijk om weer op hetzelfde mailadress een nieuwe boeking te plaatsen.

  Vak Niveau Datum Prijs
Bekijk trainingen
      Totaal €0,-