Examentrainingen Biologie | Examentraining Noord

Biologie Examentrainingen

Examentraining Biologie

Niveau: VWO

Mijn naam is Niels De Groot en ik geef alweer 10 jaar examentrainingen biologie voor zowel HAVO als VWO bij Examentrainingen Noord.

Met 21 jaar ervaring als bijlesdocent weet ik dat het leren voor een examen wezenlijk anders is dan voor een normaal proefwerk. Het is de afsluiting van 5 of 6 jaar biologielessen en er is veel stof te behandelen in weinig tijd.

Bij de examentraining biologie werken we in 12 blokken. In elk blok staat een onderwerp centraal dat hoort bij het examen van dat jaar. We starten steeds met de punten die het meest belangrijk zijn voor het examen. Ik geef precies aan waar de leerlingen op moeten letten in de vraagstelling. Vervolgens gaan we oefenen met vragen over dit onderwerp, zodat leerlingen dit meteen toe kunnen passen. De lastigste vragen worden klassikaal behandeld. Voor de overige vragen krijgen alle leerlingen een antwoordbundel.

In principe zijn de meeste leerlingen na 3 dagen goed voorbereid voor het examen biologie. Als er daarna toch nog vragen zijn, dan is het altijd mogelijk om deze nog individueel (bijvoorbeeld via e-mail) te beantwoorden.

Examentraining werkt. Dat blijkt er wel uit dat in de afgelopen jaren bijna alle leerlingen die een examentraining Biologie volgde hun eindexamen biologie ook hebben gehaald. 

Je moet 3 dagen knokken. Maar na 21 uur met biologie bezig te zijn geweest ga je met een zelfverzekerder gevoel naar je examen toe.


Trainingen

Geen trainingen gevonden...


Jouw boeking

Let op! Je kan je voor meerdere cursussen tegelijkertijd aanmelden maar het is daarna niet mogelijk om weer op hetzelfde mailadress een nieuwe boeking te plaatsen.

  Vak Niveau Datum Prijs
Bekijk trainingen
      Totaal €0,-