VWO Examentrainingen | Examentraining Noord

VWO Examentrainingen

Zijn je eindexamens van het VWO in zicht? Ga dan vastberaden en goed voorbereid je eindexamen in met een eindexamentraining VWO bij Examentraining Noord! Met deze driedaagse VWO-cursus word je perfect voorbereid op je VWO eindexamen en ga je een stuk zelfverzekerder je eindexamens in! De examentraining VWO wordt aangeboden in de meivakantie in het centrum van de stad Groningen.

Tijdens de examentraining VWO van drie dagen wordt de belangrijkste VWO examenstof behandeld aan de hand van een syllabus. In deze syllabus, die door onze eigen docenten is samengesteld, vind je een selectie van de belangrijkste examenopgaven. Na deze examentraining VWO van drie dagen ben je goed voorbereid op je VWO eindexamen! Wij bieden de examentraining VWO aan in bijna alle te volgen vakken, waaronder Wiskunde A & B, Natuurkunde, Scheikunde en Geschiedenis. Bekijk het onderstaande schema van alle examentrainingen VWO inclusief de bijhorende data en boek nu!


Jouw boeking

Let op! Je kan je voor meerdere cursussen tegelijkertijd aanmelden maar het is daarna niet mogelijk om weer op hetzelfde mailadress een nieuwe boeking te plaatsen.

  Vak Niveau Datum Prijs
Bekijk trainingen
      Totaal €0,-