Examentrainingen Economie | Examentraining Noord

Economie Examentrainingen

Examentraining Economie

Niveau: HAVO

Mijn naam is Harm Vries en ik ben de hoofddocent voor de vakken economie. Ik ben eigenaar van Studiecentrum Haren, een huiswerkinstituut in Haren, sinds 1989, waar dagelijks leerlingen uit Haren en omstreken komen om onder begeleiding hun huiswerk te maken. Voordat ik met Studiecentrum Haren begon was ik docent economie op het Luzac College in Groningen waar ik de economielessen voor zowel Havo- als Vwoleerlingen verzorgde. Op het Studiecentrum geef ik ook de economiebijlessen. Ook ben ik verantwoordelijk voor de economietrainingen tijdens de meivakantie van Examentraining Noord.

Tijdens deze drie dagen behandel ik de gehele stof. Er zijn per dag 4 blokken van 1 uur en 45 minuten. Elk blok begin ik met een samenvatting van het te behandelen domein. Dit duur ongeveer een half uur. Daarna gaan de leerlingen zelf aan het werk met oude examenopgaven die specifiek over deze stof gaan. Wanneer er vragen zijn behandel ik die individueel. Daarna worden de opdrachten klassikaal nagekeken. Heb je daarna nog vragen dan is er altijd nog de gelegenheid om ze nog een keer uitgelegd te krijgen. Zo behandelen we in 3 dagen de gehele stof. Op de laatste middag wordt er een proefexamen gemaakt en individueel nagekeken zodat je precies hoort waar je nog op moet letten. Na de training van drie dagen ben ik altijd nog beschikbaar wanneer je nog vragen hebt. 

Na meer dan 30 jaar ervaring in het geven van economielessen ben ik ervan overtuigd dat je na drie dagen examentraining een stuk zelfverzekerder naar je examen gaat.


Trainingen

Geen trainingen gevonden...


Jouw boeking

Let op! Je kan je voor meerdere cursussen tegelijkertijd aanmelden maar het is daarna niet mogelijk om weer op hetzelfde mailadress een nieuwe boeking te plaatsen.

  Vak Niveau Datum Prijs
Bekijk trainingen
      Totaal €0,-