• Alle VWO eindexamen vakken
  • 3-daagse intensieve cursus

Examentraining VWO

Zijn je eindexamens van het VWO in zicht? Ga dan vastberaden en goed voorbereid je eindexamen in met een eindexamentraining VWO bij Examentraining Noord! Met deze driedaagse VWO-cursus word je perfect voorbereid op je VWO eindexamen en ga je een stuk zelfverzekerder je eindexamens in! De examentraining VWO wordt aangeboden in de meivakantie in het centrum van de stad Groningen.

Examentraining VWO 3-daagse cursus

Doe je examen in Wiskunde-C en wil je graag een eindexamentraining volgen? Neem dan contact op via: 050 - 534 89 19.

Tijdens de examentraining VWO van drie dagen wordt de belangrijkste VWO examenstof behandeld aan de hand van een syllabus. In deze syllabus, die door onze eigen docenten is samengesteld, vind je een selectie van de belangrijkste examenopgaven. Na deze examentraining VWO van drie dagen ben je goed voorbereid op je VWO eindexamen! Wij bieden de examentraining VWO aan in alle te volgen vakken, waaronder Wiskunde A & B, Natuurkunde, Scheikunde, Geschiedenis en Engels. Bekijk het onderstaande schema van alle examentrainingen VWO inclusief de bijhorende data en meld je online direct aan!
 

 

Examentraining VWO, goed voorbereid je VWO eindexamens in!

Wacht niet langer en schrijf je direct in voor een examentraining VWO bij examentraining Noord! Inschrijven kan heel eenvoudig en snel online in via ons inschrijfformulier. Je krijgt een bevestigingsmail van ons toegestuurd. De examentraining VWO wordt verzorgd in samenwerking met Studiecentrum Haren, een gerenommeerd Instituut op het gebied van huiswerkbegeleiding. Voor vragen of aanvullende informatie kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!
 

Ga zelfverzekerd je VWO eindexamen in en volg de examentraining VWO bij Examentraining Noord!