• Alle VMBO eindexamen vakken
  • 3-daagse intensieve cursus

Examentraining VMBO

Nieuw! Examentraining VMBO: Nederlands! Bel voor info: 050 534 89 19

Wil jij goed voorbereid en zelfverzekerd het VMBO eindexamen in gaan? Kies dan voor een 3-daagse examentraining VMBO bij Examentraining Noord! Tijdens deze cursus oefen je met de belangrijkste VMBO examenopgaven en word je begeleid door ervaren bijlesdocenten. De examentrainingen VMBO worden gegeven in de meivakantie in het centrum van de stad Groningen.

 

Examentraining VMBO 3-daagse cursus

Met de examentraining VMBO van Examentraining Noord kun je je perfect voorbereiden op je VMBO eindexamen! Tijdens de driedaagse cursus wordt de belangrijkste examenstof behandeld en oefen je met examenopgaven uit een syllabus. Deze syllabus is samengesteld door onze eigen docenten, bevat de belangrijkste examenopgaven en wordt elk jaar aangepast. Na de examentraining VMBO van drie dagen ben je goed voorbereid en kan je vol zelfvertrouwen je eindexamens in gaan! Bekijk het onderstaande overzicht van alle examentrainingen VMBO en de bijbehorende data, en schrijf je hier direct in!

 

 

 

 

 

 

Examentraining VMBO, goed voorbereid je VMBO eindexamens in!

Ga vol zelfvertrouwen de VMBO eindexamens in, en schrijf je hier direct online in voor de examentrainingen VMBO bij Examentraining Noord! Aanmelden kan heel eenvoudig en snel, en na je inschrijving ontvang je van ons een bevestiging via de mail met daarin alle benodigde informatie.

De examentraining VMBO wordt verzorgd in samenwerking met het gerenommeerde instituut op het gebied van huiswerkbegeleiding: Studiecentrum Haren. Heb je vragen of wil je graag aanvullende informatie over de examentraining VMBO ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Haal je eindexamen VMBO met een examentraining VMBO van Examentraining Noord!