• Alle HAVO eindexamen vakken
  • 3-daagse intensieve cursus

Examentraining HAVO

BESCHIKBAARHEID CURSUSSEN HAVO:

Wiskunde A van 26 - 28 april VOL: aanmelden niet meer mogelijk
Natuurkunde A van 30 april - 2 mei VOL: aanmelden niet meer mogelijk
 

Wil jij zelfverzekerd het HAVO eindexamen ingaan? Volg dan de examentraining HAVO bij Examentraining Noord! Sinds 2007 verzorgt Examentraining Noord driedaagse HAVO examentrainingen in bijna alle examenvakken. De examentrainingen HAVO worden aangeboden in de meivakantie in het centrum van de stad Groningen.


Examentraining HAVO voor een perfecte voorbereiding!

De examentraining HAVO van Examentraining Noord is een perfecte voorbereiding op het HAVO eindexamen. In drie dagen wordt de belangrijkste examenstof behandeld. Er wordt geoefend aan de hand van een syllabus, die is samengesteld door onze eigen docenten en elk jaar wordt aangepast. In deze syllabus vind je een selectie van de belangrijkste examenopgaven. De ervaring leert, dat je na deze drie dagen goed voorbereid bent op het HAVO eindexamen. Heb je interesse in een examentraining HAVO van Examentraining Noord? Bekijk onderstaand het overzicht van alle HAVO examentrainingen en de bijbehorende data of meld je direct online aan!

Let op! Het is alléén mogelijk om een driedaagse examentraining HAVO te volgen!
 

 

 

 

 

 

 

 

Examentraining HAVO, goed voorbereid je HAVO eindexamens in!

Wil je je inschrijven voor de examentraining HAVO bij Examentraining Noord? Dit kan heel eenvoudig en snel online! Schrijf je hier online in via ons inschrijfformulier. Nadat wij je inschrijving hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging via de mail met daarin verdere informatie. De examentraining HAVO wordt verzorgd in samenwerking met Studiecentrum Haren. Studiecentrum Haren is een gerenommeerd instituut op het gebied van huiswerkbegeleiding. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over de examentraining HAVO? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Volg de examentraining HAVO van Examentraining Noord om zelfverzekerd het eindexamen in te gaan!