• Meer dan 25 jaar ervaring
  • Ervaren bijlesdocenten voor VMBO, HAVO & VWO

Cursusinformatie Examentraining Noord

Examentraining Noord verzorgt examentrainingen in vrijwel alle vakken op VMBOHAVO en VWO niveau. De examentrainingen bestaan uit driedaagse cursussen die worden aangeboden in de meivakantie. Tijdens de examentrainingen van Examentraining wordt de belangrijkste examenstof behandeld. De ervaring leert dat leerlingen na deze drie dagen goed voorbereid zijn op het examen. 


Examentraining dagindeling

Tijdens een examentraining van Examentraining Noord, krijg je les in groepen van maximaal 15 leerlingen. De trainingen beginnen om 9:00 uur en eindigen om 17:15 uur. Elke dag is opgedeeld in 2 blokken, gescheiden door een middagpauze. Elk blok wordt zelf ook weer in tweeën gesplitst door een korte pauze. Aan het eind van de cursus vindt er een evaluatie plaats. Hierin wordt per leerling aangegeven hoe je er ons inziens voorstaat. Ook wordt er advies gegeven over mogelijke extra oefeningen.

  • Examenstof opgedeeld in zes onderdelen, elke dag worden twee onderdelen behandeld.
  • Elk blok begint met een klassikale uitleg.
  • De belangrijkste examenopgaven over het behandelde onderwerp worden geoefend.
  • Vakkundige begeleiding van onze docenten.
  • Examenopgaven worden klassikaal besproken, waarbij hoofd- en bijzaken van elkaar worden onderscheiden.
  • Inzicht verkrijgen in het correct lezen en interpreteren van een examenvraag.


Examentraining cursus kosten

De kosten voor een driedaagse cursus bedragen 285 euro. De kosten zijn inclusief het door ons voor de cursus ontwikkeld cursusmateriaal.

Let op! Het is alleen mogelijk complete cursussen te volgen.


Aanmelden voor examentraining cursus

Je kunt je heel eenvoudig en snel online inschrijven voor één van onze cursussen. Je kunt je hier direct inschrijven voor een examentraining. Heb je vragen over het inschrijven, neem dan gerust contact met ons op. Wanneer je inschrijving is ontvangen, ontvang je een elektronische bevestiging met verdere informatie. 


Goed voorbereid je eindexamens in met een examentraining van Examentraining Noord!