Cursusaanbod

Sinds 2007 verzorgt Examentraining Noord driedaagse examentrainingen in bijna alle examenvakken, op zowel VMBO, HAVO als VWO niveau. Deze cursussen worden gegeven in de meivakantie in het centrum van de stad Groningen.

Examentrainingen VMBO, HAVO & VWO

De examentrainingen van Examentraining Noord zijn een perfecte voorbereiding op het examen. In drie dagen wordt de belangrijkste examenstof behandeld. Er wordt geoefend aan de hand van een door onze eigen docenten gemaakte syllabus, met daarin een selectie van de belangrijkste examenopgaven. De ervaring leert dat leerlingen na deze drie dagen goed voorbereid zijn op het examen. In de onderstaande tabellen, en onder het cursus aanbod VMBOHAVO en VWO, vind je een overzicht van alle examentrainingen en de bijbehorende data.

Let op! Het is alleen mogelijk complete driedaagse cursussen te volgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Inschrijven voor examentrainingen

Inschrijving voor een cursus gaat via het internet. Heb je vragen over het inschrijven? Neem dan gerust contact met ons op. Wanneer je inschrijving is ontvangen, ontvang je een elektronische bevestiging van ons. De examentrainingen worden verzorgd in samenwerking met Studiecentrum Haren. Studiecentrum Haren is een gerenommeerd instituut op het gebied van huiswerkbegeleiding. Meer informatie over Studiecentrum Haren vind je hier.

 

Zelfverzekerd je eindexamen in? Volg een examentraining van Examentraing Noord!